Error showing flash-object.

Pitchen met Power

 

 

 

Waarom zou je leren Pitchen met Power?

Sta jij ook wel eens met je mond vol tanden als men je op een netwerkevent vraagt wat je nu precies doet? Of gieren de zenuwen door je keel als je weet dat je je tijdens een training één minuut lang mag voorstellen voor een groep van 15 onbekenden.  Of ben je wel een vlotte babbelaar, maar lukt het je toch niet om kort en bondig te vertellen wat je doet en wat je voor je netwerk kan betekenen?

Je wil van alles vertellen, want jij weet natuurlijk heel goed wat je doet, maar om de een of andere reden komt je elevator pitch (zo heet dat verhaaltje) er nooit uit zoals jij wil. 

 

Wat leer je in Pitchen met Power?

Als dat het geval is, is de workshop “Pitchen met Power” voor jou dé oplossing. In deze workshop leer je om jezelf en je bedrijf kort, krachtig, duidelijk en concreet voor te stellen. Niet makkelijk, maar zeker haalbaar. Met de structuur en de modules die ik je aanbied, slaag je erin om een vlotte elevator pitch te brengen, die je gesprekspartner begrijpt, onthoudt en kan doorvertellen. 

 

Het beoogde doel: productieve contacten.

Dat is immers waar het op aan komt: dat je contacten weten waarmee jij hen of hun netwerk kan helpen, waarvoor ze jou kunnen inschakelen, waarvoor ze jou moeten bellen. En waarmee zij of hun netwerk jou kunnen helpen. Dat moet jij hen duidelijk maken. Als je dat niet doet, zullen je netwerkinspanningen ook niet renderen. Met een goede elevator pitch dus wel!

 

Voor wie is deze workshop?

Voor iedere professional die zichzelf en zijn bedrijf regelmatig mag of moet voorstellen binnen een saleskader of in een netwerkomgeving, waar dat ook moge wezen (receptie, event, opleiding, vergadering, zakenreis, businessclub, ...).

 

Praktische organisatie

Wil jij ook een goede elevator pitch in mekaar steken en hem vlot en overtuigend brengen? Een pitch die je helpt om je netwerk te mobiliseren om je doelstellingen te bereiken? Een pitch die de telefoon doet rinkelen?

Klik dan hier voor een overzicht van de geplande open workshops “Pitchen met Power”. Na de workshop krijg je de optie tot een personal coaching sessie van 30 minuten via Skype. Tijdens deze sessie kan je je herwerkte pitch uittesten en krijg je hierop opnieuw feedback. 

Je kan echter ook kiezen voor personal coaching, op locatie of via Skype. Het is eveneens mogelijk om deze workshop binnen je eigen bedrijf te organiseren.

 

Deelnemers

Het aantal deelnemers aan de workshop wordt beperkt tot 8, om de kwaliteit van de training te garanderen. Aan het einde van de workshop ontvang je een attest van deelname.

 

Feedback van andere deelnemers 

In my opinion, such trainings can totally change your career and add a lot of value to your personal development. 
Tom Croymans - UHasselt

De coachsessie van ‘Pitchen met Power’ is kort en krachtig. Ann is in staat om in een 1 op 1 verhaal zelf heel gefocust te blijven en de deelnemer scherp te houden. Bovendien biedt ze je een structuur aan die je altijd in je achterhoofd kan houden en volgen.
Eigenlijk is iets wat ik voor onmogelijk hield, toch gebeurd: ik weet nu zelf wat ik doe ;-)!

Pieter Cretskens – CEO Lecre Project

Je mag de sterkste oplossing van de wereld in je handen hebben, er doelgericht over communiceren is een vak apart. Ann heeft mij geholpen om mijn presentatie eenvoudiger maar krachtiger te brengen. Uiteindelijk ben ik erin geslaagd om mijn publiek op een boeiende manier mee te nemen in een complex verzekeringsthema. De coaching van Ann is to the point met veel praktische tips die echt werken. Bovendien vertrekt ze steeds vanuit je eigen stijl, wat maakt dat je op de dag van de waarheid ook een authentieke prestatie neerzet.  
Peter Vermiert – RiskSolutions

De privé -sessie van ‘Pitchen met Power’ was heel intens, met een duidelijke aanpak en structuur. De start met de opname van mijn pitch was best stevig en confronterend, maar wel héél leerrijk. Ann stelt zich professioneel op, maar hanteert toch een heel persoonlijke aanpak. Ze stelde mijn pitch niet alleen in vraag, maar dacht ook mee en hielp me om woord per woord en  zin per zin tot een zeer goede elevator pitch te komen. De opdeling hierbij in modules is heel werkbaar en biedt sterke kapstokken om je pitch nadien ook goed te kunnen vertellen.
Tanja Stevens - Clinops Consulting

Ann is een prima teacher: luistervaardig, to the point, professioneel, precies en toegepast. Ik leerde in 'pitchen met power' exact wat ik wilde: mezelf 'bondig, eerlijk, professioneel, to the point en vriendelijk kunnen voorstellen. Een absolute aanrader voor iedereen die last heeft van 'te veel' of 'te weinig' te (willen) vertellen als er wordt gevraagd wie je bent en wat je doet.
Danielle Krekels - Owner/Director CoreTalents & Alprocor

In this workshop, I learned a lot of new and useful things on how to present myself as a professional. I really appreciated the trial-error approach and the feedback we all got on our pitches. Moreover it surely was an added value to be trained by two enthusiastic people, who have a wide experience in the real networking world.
Tony Remans - UHasselt

Het is zeker een aanrader om deze workshop individueel te volgen, omdat Ann zich dan uitsluitend focust op jouw bedrijf en exclusief met jou meedenkt over de vragen waarop je een antwoord moet vinden.  Zo werkten we samen zin voor zin enkele versies van mijn elevator pitch uit. Ook het videomateriaal is heel nuttig. Hierin zie je meteen je sterke en zwakke punten. Mijn presentatie veranderde opmerkelijk!
Jurgen Franssens - Franssens Interieurbouw

In het kader van het Unizo Ondernemersforum over Netwerken, had ik de eer om twee workshops te mogen volgen van Ann. Een eerste over "Pitchen met Power" en een tweede over "Presenteren met Impact". Na afloop van de sessies was de hele groep laaiend enthousiast. Ik kan je Ann dan ook warm aanbevelen.
Luk Janssens – Actase BVBA

Wil je de workshop "Pitchen met Power" zelf organiseren of wens je bijkomende informatie? 

Neem dan vrijblijvend contact op met Ann Beckers via

0479 40 91 99,

info@abtraining.be,

www.ABTraining.be,

of via onderstaande link.