Error showing flash-object.

Netwerken via een sterk LinkedIn-profiel

Uw LinkedIn-profiel is uw digitale visitekaartje. Wie naar u op zoek gaat via het Internet, komt hoogstwaarschijnlijk op uw LinkedIn-profiel terecht. Laat deze kans om u professioneel voor te stellen niet schieten.

Anderzijds is uw profiel ook een praktische manier om uw bestaande contacten op de hoogte te houden van uw professionele doen en laten en om uw ervaring en expertise in de kijker te zetten. 

Uw LinkedIn-profiel is dus zowel een netwerk- als een marketinginstrument. Een goed uitgewerkt profiel creëert vertrouwen en heeft een positieve invloed op uw persoonlijk en zakelijk imago. 

Als u er zelf niet toe komt om een sterk LinkedIn-profiel te creëren, is deze training de ideale oplossing. Het is een eenmalige, geringe investering met een langdurig rendement.

 

De strategie

Deze training is géén opleiding over alle mogelijke technische toepassingen van LinkedIn op vlak van marketing, prospectie, ... In deze workshop leert u wel om een profiel uit te werken dat uw professionaliteit en expertise bekrachtigt. 

Met behulp van de trainer, creëert en optimaliseert u op uw eigen laptop (*), stap voor stap, uw eigen profiel. Als u ervoor zorgt dat u de nodige gegevens en data voorhanden hebt, zal u de training afsluiten met een profiel dat af is.

Met dit professioneel profiel kan u LinkedIn verder gebruiken om te netwerken. Helemaal gratis!

 

In deze training leert u

 • om de juiste foto te kiezen voor uw profiel.
 • om een functie toe te voegen, waardoor het voor bezoekers mogelijk is om u te vinden.
 • om uw contactgegevens klaar en duidelijk te vermelden, zodat mensen u niet alleen kunnen vinden, maar u ook kunnen bereiken via de door u gekozen kanalen.
 • om kort en bondig te vermelden wie u bent en waar u voor staat.
 • om uw relevante professionele ervaring duidelijk op te sommen en al dan niet toe te lichten.
 • hoe u aanbevelingen kan krijgen of geven.
 • hoe u uw vaardigheden in de kijker kan plaatsen.
 • informatie te verschaffen over eventuele publicaties die u deed, opleidingen die u volgde, talen die u spreekt, functies die u vervult of vervulde, vaardigheden die u heeft, uw persoonlijke interesses, …
 • welke groepen, bedrijven, mensen, nieuws, …  u zou kunnen volgen en waarom.
 • welke informatie al dan niet bijdraagt tot een professioneel profiel en het doel dat u wil bereiken.
 • uw “privacy & settings” zo in te stellen, dat het publiek ook effectief te zien krijgt, wat u wil dat het te zien krijgt, niets meer en niets minder.
 • hoe u LinkedIn kan inschakelen als netwerkinstrument.

 

Voor wie is deze opleiding?

Netwerken via een sterk LinkedIn profiel” is een training voor professionals die de kans niet willen missen om zichzelf en het bedrijf waarvoor zij werken ook via het Internet professioneel te profileren. Voor professionals die hun offline netwerkinspanningen online willen verderzetten en uitbreiden.

De deelnemers zijn zich bewust van de noodzaak van een professioneel profiel op LinkedIn, maar hebben niet de kennis, noch de tijd om zelf uit te zoeken hoe ze dat kunnen realiseren.

 

Het beoogde doel?

Wanneer u deze training afsluit, beschikt u over een LinkedIn-profiel, waarmee u naar buiten kan komen. Een profiel dat uw persoonlijk en professioneel imago versterkt.

Verder beschikt u ook over de nodige informatie om LinkedIn zelf te gebruiken als een netwerkinstrument.

 

Voorbereiding

De deelnemers maken voor aanvang van de training alvast een basisprofiel aan (eventueel met hulp van de trainer). Tijdens de training wordt dat profiel stapsgewijs afgewerkt en geoptimaliseerd.

De deelnemers zorgen dat zij over de nodige informatie en data beschikken in verband met

 • de bedrijven waarvoor zij werkten.
 • de functies die zij uitoefenden.
 • de opleidingen die zij volgden (school – trainingen – workshops – cursussen – zelfstudie -…).

De deelnemers beschikken over een formele, vriendelijke, digitale foto op hun laptop.

(*) Om praktische redenen kan u aan deze training niet deelnemen met een tablet, maar heeft u effectief een laptop nodig.

OPGELET: u heeft uw LinkedIn-paswoord nodig om aan de workshop deel te nemen.

 

Hoe kan u deelnemen?

Aan "Presenteren met Impact" kan u deelnemen via open trainingen, via een in-company training of u kan zich individueel laten coachen.

Klik hier voor de agenda van het open trainingsaanbod.

 

Feedback van andere deelnemers 

Toen ik binnenkwam had ik eigenlijk geen profiel en toen ik 4 uurtjes later buiten ging was mijn profiel helemaal af, met teksten en foto’s en links naar mijn website. Alleen zou ik er nooit toe gekomen zijn om het zo professioneel uit te werken. Ik kreeg ook meteen de kans om heel wat tips uit te testen. Zeker een aanrader!
Jurgen Franssens - Franssens Interieur

De workshop 'netwerken met een sterk LinkedIn-profiel' van Ann Beckers was intensief, to the point, en zeer nuttig. Thx Ann. 
Koen Roux - Roux Meubelprojekten

 

 

Wenst u bijkomende informatie of wil u deze training binnen uw bedrijf organiseren?

Neem dan vrijblijvend contact op met Ann Beckers via

0479 40 91 99,

info@abtraining.be,

www.ABTraining.be,

of via onderstaande link.