Error showing flash-object.

Etiquettelunch - Etiquettediner 

“Als lunchen business wordt”                                               

 

Zakenlunches maken een belangrijk onderdeel uit van het zakelijk verkeer. Ze vormen het ideale kader om een gevoelig gesprek te ontmijnen, een gedachtestroom op gang te brengen of een dossier op een open manier te bespreken. Eten en drinken vormen hierbij vaak enkel het decor.

Hetzelfde geldt voor wat de tafeletiquette betreft. Goede tafelmanieren vallen hoogstwaarschijnlijk niet op, slechte des te meer. Uw tafelmanieren geven immers een stuk interessante informatie over uzelf prijs, informatie die aan de vergadertafel verborgen blijft.


“Hoe ontvang ik mijn gasten? Wie zit waar? Welke vork moet ik nu gebruiken? Wat doe ik met mijn gsm? Welk broodje is van mij? Wat mag ik met mijn vingers eten? Wie zal er toasten? Wat doe ik wel en niet met mijn servet? Wat als ik iets niet lust? Wie betaalt de rekening? …”

Wanneer u onzeker bent over de tafeletiquette kan u zich niet voor honderd procent focussen. Bovendien zal uw gesprekspartner die onzekerheid ruiken en misschien zelfs verkeerd interpreteren. “A million dollar meal” wil u hierdoor toch niet laten mislopen?

Om uw kennis over tafeletiquette op te frissen of bij te schaven gidst één van onze experts u op een informatieve, onderhoudende manier door de meest elementaire regels van het tafelen en alles wat erbij komt.

De etiquettelunch kan als aanvulling op een etiquettetraining of -lezing geboekt worden, maar ook als losstaande sessie. Leuke anekdotes & interessante weetjes maken er een avondvullend programma van.