Error showing flash-object.

"Dames moet je kussen en moppen vertellen mag niet."

 

 

 Vraagt u zich ook wel eens af of “etiquette” nog aan de orde is in de 21ste eeuw? En hoe de zakenwereld hiermee omgaat? Welke omgangsvormen men belangrijk vindt en welke niet? En of die überhaupt uw persoonlijk en zakelijk succes beïnvloeden? Een deal maken of kraken? Een zakenrelatie binnenhalen of net buitenjagen? 

 

 

Voor “Dames moet je kussen en moppen vertellen mag niet” gingen Ann Beckers en Dominique Merckx op zoek naar een antwoord op deze vragen.

Die vonden ze in de bestaande literatuur, bij vakspecialisten, maar vooral bij de vele zakenmensen die ze interviewden.

Het resultaat werd dus geen stijf regeltjesboek, maar een vlot naslagwerk met enerzijds de basisregels en anderzijds nuttige tips, interessante weetjes, maar vooral de meningen, visies, anekdotes en quotes van “Zakelijk Vlaanderen”.

De kerngedachten hieruit deelt Ann Beckers met u in zowel informatieve als onderhoudende  lezingen / entertrainmentsessies.

De interessante weetjes, nuttige tips, scherpzinnige visies, uiteenlopende meningen, waargebeurde anekdotes van Vlaamse zakenmensen en politici, maken er een boeiende formule van om binnen uw bedrijf, beroepsvereniging, serviceclub, netwerk, onderwijsinstelling, … te organiseren. 

Optie : U kan deze lezing aanvullen met een gevarieerde en ludieke etiquettequiz, die individueel of in teams gespeeld wordt.

 
 

Feedback van andere deelnemers 

Zowel de inhoud van de lezing als de wijze waarop Ann Beckers ze brengt dwingen respect af. Praktijkgerichte en leuke tips in verband met situaties die men kan tegenkomen wapenen deelnemers in hun dagelijks doen en laten om die goede, eerste indruk te geven om deze te laten uitgroeien tot een betrouwbare en respectvolle zakelijke samenwerking. Een aanrader voor elke ondernemer-manager.
Guy Hanssens – Secretaris Business Club Leuven – Labour Mediator at Comaco bvba

Ann was gastspreker voor de studenten Toegepaste Informatica aan de hogeschool PXL. Ann wist hen meteen hard te boeien door haar enthousiasme en een individuele aanpak in de grote groep. Ann gaf de studenten tips voor sollicitaties en jobbeurzen, niet enkel hoe zich te gedragen in een professionele context maar ook hoe zich sterker te profileren in vergelijking met anderen. Daarbij werd het belang van lichaamstaal, zakelijke dresscode, een goeie cv, maar ook een positieve online aanwezigheid benadrukt. Meerdere studenten meldden achteraf “deze workshop heeft me wakker geschud”. Het was dan ook een erg praktische lezing, vol nuttige tips voor studenten die bijna afstuderen, enorm boeiend en energiek gebracht, aan te bevelen aan alle andere scholen. Bedankt Ann!
Mia Gemers – Lector Hogeschool PXL

Ann gaf voor OpmerKelijk een entertainmentsessie over zakelijke omgangsvormen aan vrouwelijke ondernemers. Haar deskundigheid en enthousiasme werden enorm geapprecieerd. Ann is een hele aangename, bevlogen spreker die weet waarover ze het heeft en op een ongedwongen manier een eigen touch en interpretatie geeft aan zakelijke omgangsvormen en etiquette. Een aanrader voor iedereen die zich wilt onderscheiden van de concurrentie! Ik ga haar zeker in de toekomst nog vragen als gastspreker, want met professionals als haar werk ik heel graag samen.
Katlijn Voordeckers – Opmerkelijk

Ann was gastspreker op een bijeenkomst van Manas te Antwerpen. Ik heb zelden iemand ontmoet die met zoveel passie en enthousiasme over omgangsvormen in de zakenwereld spreekt, een echte klasse dame en boeiend om naar te luisteren!
Sandrine Versavel - Senior Sales Manager at Lindner hotel & City Lounge Antwerpen