Error showing flash-object.

 

 

Ben jij een gedreven, plichtsbewuste, ambitieuze en verantwoordelijke persoon? En leef of werk je al geruime tijd onder hoge stress? Dan is het risico dat je in een burn-out terecht komt niet denkbeeldig. Resultaat: je wil nog wel, maar je kan gewoonweg niet meer. Je bent op. Je voelt je mislukt. Je geloof niet meer in jezelf.

Gelukkig is een burn-out omkeerbaar, met de nodige hulp raak je eruit. Als erkende S&BO(*) coach help ik jou om die burn-out te voorkomen of om er stap voor stap uit te komen. Om je (terug) energiek en gelukkig te voelen. 

Het opbouwen van veerkracht is hierbij cruciaal. Daarvoor werken we samen op 3 niveaus:

 • FYSISCH: hoe kan je je voeding, slaappatroon, beweging en ontspanning inschakelen om je lichaam (terug) energie te geven?
 • SOCIAAL: hoe kan je je gezin, vrienden , familie, kennissen en collega’s inschakelen om (terug) sterker te worden?
 • MENTAAL: met behulp van verschillende technieken en oefeningen krikken we je mentale veerkracht weer op. Het doel is om je focus, optimisme, zelfcontrole en bewustzijn een boost te geven, zodat je (terug) sterk en veerkrachtig in het leven staat.

Voor wie?

 • Mensen die effectief in een burn-out terechtgekomen zijn en niet langer kunnen functioneren.
 • Mensen die voelen dat ze de gevarenzone naderen en hulp willen om tijdig de ommekeer te maken.
 • Mensen die op een gezonde manier met stress willen omgaan, om zo een burn-out te voorkomen en veerkrachtig in het leven te staan.

Het beoogde doel

Het doel van S&BO Coaching is om mensen (terug) veerkrachtig te maken, zowel op fysisch als op mentaal vlak. Als S&BO-coach wil ik …

 • jou helpen om terug voldoende energie op te bouwen om op een productieve, succesvolle en blije manier in het leven te staan.
 • jou leren om je grenzen te leren kennen en afbakenen.
 • jou laten inzien dat je van alles kan, maar niet alles moet.
 • jou terug laten geloven in je kunnen, in je capaciteiten, in jezelf.
 • jou de nodige handvaten aanreiken om met stress om te gaan en burn-out –vrij te blijven.
 • jou helpen om een gezonde life-work balance uit te bouwen.

S&BO Coaching is maatwerk

Jij bent uniek, dus ook jouw coachtraject is uniek. Om je veerkracht terug op te bouwen hanteren we wel een onderbouwde aanpak en schakelen we beproefde praktische en doelgerichte technieken in.

Een SBO-traject bestaat gemiddeld uit 5 tot 9 sessies. We vertrekken vanuit een intakegesprek, waarin de doelstellingen duidelijk worden. Tussentijds wordt er regelmatig geëvalueerd.

Het traject wordt afgesloten met praktische handvaten en een eindevaluatie. Periodieke sessies om terugval te voorkomen zijn een optie.

Een coach is geen arts

Als je tekenen van stress of burn-out waarneemt, contacteer dan zeker ook je arts. Een samenwerking tussen coach en arts zal jou alleen maar ten goede komen. 

(*) Ann Beckers is lid van VESB, de Vereniging van Erkende Stress en Burn-out Coaches.

Wil je graag bijkomende informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met Ann Beckers via

0479 40 91 99,

ann@abtraining.be,

www.ABTraining.be,

of via onderstaande link.