Error showing flash-object.

Het boek : “Dames moet je kussen en moppen vertellen mag niet”

 

 

 

 

 

 

Beïnvloeden zakelijke omgangsvormen uw professioneel succes? Maken of kraken ze een deal ? Wat ligt gevoelig en wat niet? En ligt ondernemend Vlaanderen hier überhaupt wakker van? Het was de bedrijfswereld die deze vragen stelde. Het was ook de bedrijfswereld die hierop veel antwoorden gaf.

 

Ann Beckers en Dominique Merckx gingen op onderzoek en bundelden hun bevindingen in "Dames moet je kussen en moppen vertellen mag niet". Het werd geen stijf regeltjesboek, maar een vlot naslagwerk over de basisregels in het zakelijk verkeer, doorspekt met nuttige tips, interessante weetjes, maar vooral met de meningen, visies en anekdotes van 'Zakelijk Vlaanderen'. Het boek werd opgesmukt met pittige cartoons.

De belangrijkste aspecten van het zakenleven komen aan bod: zakelijke afspraken, (online) vergaderen, professioneel telefoneren, efficiënt mailen, productief netwerken, sociale media, intermenselijke communicatie (verbaal en non-verbaal), … 

Succesvol zakendoen is en blijft mensenwerk en heeft vooral te maken met vertrouwen en respect. Uw omgangsvormen zijn ongetwijfeld een ideaal instrument om u te onderscheiden van uw concurrenten. De uitdaging is om dit instrument goed te leren bespelen! Niet iedereen beschikt immers over het aangeboren talent om een muzikaal genie te worden, maar met de juiste noten komt u al een heel eind op weg. Met dit boek beschikt u alvast over een partituur.