Error showing flash-object.

"De kwaliteit van je communicatie is recht evenredig met de kwantiteit van je succes."

Na mijn talenstudies begon ik mijn loopbaan in het trainingsdepartement bij Procter & Gamble. Later deed ik bijkomend ervaring op in uiteenlopende sectoren en bedrijven. Uiteindelijk richtte ik in 2011 A▪B Training op, een trainingsbureau gericht op zakelijke communicatie en attitudes.

Via lezingen, workshops en trainingen begeleid ik professionals om professioneel, klantvriendelijk en stijlvol te communiceren. Je communicatievaardigheden zijn immers een cruciaal instrument om je te onderscheiden van je concullega’s en om sterke relaties uit te bouwen met je zakelijke partners, dus een cruciale factor in je succes.

Win-win-situaties vind ik erg belangrijk. Het uitgangspunt hiervoor is respect, zowel voor jezelf, als voor je zakenpartners, als voor de bedrijven die je vertegenwoordigt. Het is de basis van mijn zakelijke contacten en projecten. Het is ook de basis van de formules die A▪B Training aanbiedt.

 

Daarnaast ben ik co-auteur van het boek "Dames moet je kussen en moppen vertellen mag niet". Geen stijf regeltjesboek, maar een vlot naslagwerk over etiquette en zakelijke omgangsvormen in Vlaanderen, doorspekt met nuttige tips, interessante weetjes, maar vooral met de meningen, visies en anekdotes van 'Zakelijk Vlaanderen'.

Meer informatie vind je op mijn profiel op LinkedIn.